Cos de cumparaturi »

Cosul dumneavoastra este gol.

Politica de confidentialitate

 

SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR. CONFIDENTIALITATEA
 
Datele personale introduse de catre utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite de SC PRO RETAIL SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda si din contul de inregistrare sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, facturarea si livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs, trimiterea de buletine informative (newsletter) catre utilizatori (numai daca utilizatorul a cerut in mod expres trimiterea newletter-ului).
 
Ne obligam sa nu facem publice si/sau sa nu vindem informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri fara acordul lor explicit. SC PRO RETAIL SRL nu vinde si nu ofera datele dumneavoastra personale nici unei terte parti. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, in cazul unei solicitari justificate a acestora, conform legilor in vigoare.
 
 Nu incurajam SPAM-ul si nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice). Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.proretail.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza noastra de date.
 
SC PRO RETAIL SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru orice pierderi de informatii care ar putea fi cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul www.proretail.ro.
 
Va rugam cititi urmatoarea nota:
 
 "Nota de informare privind protectia datelor personale: 
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. PRO RETAIL S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine sau un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: desfasurarea in bune conditii a livrarii produselor comandate si a incasarii contravalorii acestora, intocmirea de statistici pentru imbunatatirea serviciilor oferite utilizatorilor site-ului nostru, trimiterea de buletine informative (newsletter).
Esti obligat(a) sa furnizezi datele in conditiile in care doresti sa lansezi o comanda, acestea fiind necesare desfasurarii in bune conditii a livrarilor de produse comandate si a incasarii contravalorii acestora. Refuzul tau face imposibila desfasurarea livrarilor de produse. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.
Daca doresti sa primesti informatii despre produsele si serviciile oferite de S.C. PRO RETAIL S.R.L (www.proretail.ro), te rugam sa introduci adresa ta de e-mail la rubrica: Newsletter.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, transmisa catre S.C. PRO RETAIL S.R.L., Oradea, Str. Republicii nr. 87, ap.1.
Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.”